У Мінську затримано шість осіб за справою про напад на посольство РФ

Поділитися
Мінська міліція затримала шість осіб у рамках розслідування кримінальної справи про кинутих на територію російського посольства у Білорусі пляшок із запальною сумішшю.
Мінська міліція затримала шість осіб у рамках розслідування кримінальної справи про кинутих на територію російського посольства у Білорусі пляшок із запальною сумішшю.За даними прес-служби ГУВС Мінська, шестеро підозрюваних затримані у рамках кримінальної справи, порушеної за статтею "підпал". Нагадаємо, невідомі увечері 30 серпня кинули пляшки із запальною сумішшю на територію посольства РФ у Мінську, ніхто не постраждав, повідомив тоді представник МНС Білорусі. Незабаром президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що правоохоронні органи будуть ретельно відпрацьовувати версію можливої причетності російської сторони до інциденту, що стався на території посольства РФ у Мінську. Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у п'ятницю, 3 вересня, розкритикував президента Білорусі Олександра Лукашенка за слова про те, що інцидент із киданням пляшок із запальною сумішшю в російське посольство у Мінську міг бути влаштований Москвою. При цьому керівник зовнішньополітичного відомства звинуватив голову держави у блюзнірстві. «Я не хочу коментувати ці блюзнірські заяви, - сказав Сергій Лавров, який перебуває з візитом в Азербайджані. - Дочекаємося результатів розслідування. Думаю, вони стануть найкращою відповіддю».

За матеріалами Бі-бі-сі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі