У міліції стверджують, що Стогній ударив Луценка по обличчю

Поділитися
Директор Департаменту зв'язків з громадськістю МВС України Дмитро Андреєв стверджує, що радник глави МВС Костянтин Стогній ударив по обличчю екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка ввечері в п'ятницю, 12 листопада, після ток-шоу «Шустер live». Про це він заявив журналістам у суботу, 13 листопада.

Директор Департаменту зв'язків з громадськістю МВС України Дмитро Андреєв стверджує, що радник глави МВС Костянтин Стогній ударив по обличчю екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка ввечері в п'ятницю, 12 листопада, після ток-шоу «Шустер live». Про це він заявив журналістам у суботу, 13 листопада.

«Після закінчення першої частини програми радник міністра Стогній з паном Гуцалюком, ця людина, хочу підкреслити, яка в 2006 році була першою на квартирному обліку, але в 2009 році стала 66-ю в цій черзі ... це відбулося саме тому, що пан Луценко змінив наказ про виділення житла працівникам міліції й керівництво МВС отримало можливість індивідуально видавати житло на свій розсуд», - сказав Андреєв.

«Після закінчення програми Стогній з Гуцалюком виходили зі студії, й у момент, коли йшла розмова як же можна поновитися в цій черзі, пан Луценко сказав, що квартиру можна отримати, якщо... ну, скажімо так, зробити... оральний контакт з міністром внутрішніх справ», - повідомив Андреєв.

«Після цього Стогній ударив пана Луценка в обличчя... Була бійка. Стогній попросив Луценка, якщо в нього є якісь претензії, викликати міліцію для з'ясування цього інциденту. Але Луценко відмовився це робити», - зазначив директор ДЗГ.

При цьому він підкреслив, що на сьогодні заяви з боку Луценка до органів внутрішніх справ не надходило, «але такий інцидент мав місце».

Інші версії

Про те, що інцидент після «Шустер live» мав місце, раніше повідомила прес-служба «Народної Самооборони».

Згідно з цією інформацією, після ефіру Стогній у збудженому стані з кулаками накинувся на народного депутата від «Народної самооборони» Юрія Гримчака. Депутат, захищаючись, був змушений відштовхнути Стогнія від себе. Радник міністра впав на машину, що належала третій особі й стояла поруч.

Полковник міліції Стогній, швидко залишаючи місце події, звернувся до народного депутата Гримчака зі словами прямої погрози: «А ось тепер стережися й озирайся!»

Згідно з інформацією, яку подає «Українська правда», події розвивалися трохи інакше. Отже, як стверджують очевидці, вийшовши після ефіру, Луценко й Стогній обмінялися неприємними репліками на кшталт «який ти ху ** міністр» і «а ти хе ** міліціонер».

Після цього в суперечку, матюкаючись, утрутився Гримчак.

Як нслідок зав'язалася кулачна бійка, після якої Стогній опинився на капоті «Альфа-Ромео», що належить одному зі співробітників студії. На машині залишилася велика вм'ятина.

За матеріалами: «Интерфакс-Украина», «Украинская правда»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі