У Мексиці знайдено масове захоронення з тілами більше 70 жертв наркоторговців

Поділитися
© bestwallpapers.net.ru
Мексиканські військові виявили масове захоронення, в якому знаходилися тіла більше 70 людей. Всі вони, імовірно, стали жертвами наркоторговців.
Мексиканські військові виявили масове захоронення, в якому знаходилися тіла більше 70 людей. Всі вони, імовірно, стали жертвами наркоторговців.Про це у середу, 25 серпня, повідомляють місцеві ЗМІ. Масове поховання було знайдено на території одного з ранчо, розташованого у муніципальному районі Тамауліпас. Загалом у ньому знаходилися тіла 72 осіб, у тому числі 14 жінок. При цьому загиблі були знайдені переважно випадково. Повідомляється, що до військових звернувся якийсь чоловік, який повідомив, що на нього напали невідомі. На місце події був скерований вертоліт, по якому зловмисники відкрили вогонь з автоматичної зброї. У ході стрілянини був вбитий один з військових, а також троє нападників. Кільком зловмисникам вдалося втекти. Наземні війська, що прибули до місця перестрілки, виявили на ранчо велику кількість зброї, а при обстеженні території поблизу і було знайдено захоронення. За даними мексиканської влади, знайдені у масовій могилі люди стали жертвами війни між наркокартелями. Поки не ясно, чи були вбиті всі вони одночасно або окремо. Це вже не перше масове поховання, знайдене на території Мексики. Так, у травні цього року влада виявила 55 тіл, похованих у шахті на південь від столиці країни міста Мехіко. Тіла 38 жертв були знайдені у липні в штаті Нуево-Леон. За даними голови національної розвідслужби Гільєрмо Вальдеса, із 2006 року у Мексиці було убито 28 тисяч осіб, і всі ці смерті так чи інакше пов'язані з наркотиками.

За матеріалами CNN

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі