У Лос-Анджелесі за крадіжку сумочки заарештовано мера містечка

Поділитися
Мер міста Сан-Габріель у передмісті Лос-Анжелеса був заарештований після того, як відібрав силоміць у жінки сумочку і спробував утікти з місця злочину на своїй машині.

Мер міста Сан-Габріель у передмісті Лос-Анжелеса був заарештований після того, як відібрав силоміць у жінки сумочку і спробував утікти з місця злочину на своїй машині.

Як розповів представник поліції міста Сан-Габріель Аріель Дюран, конфлікт між 35-річним Альбертом Хуаном (Albert YM Huang) і 33-річною жінкою, ім'я якої не повідомляється, стався в ресторані, куди вони прийшли разом. Потім на автостоянці вони не поділили якусь суму грошей.

Хуан забрав у жінки її сумочку, в якій, мабуть, були гроші, і сів у свій позашляховик. У той момент, коли жінка потягнулася через вікно машини всередину салону, щоб повернути сумочку, мер різко натиснув на педаль газу. Жінка зачепилася за двері машини і таким чином проїхала зовні автомобіля близько п'ятисот метрів. За словами Дюрана, швидкість автомобіля Хуана досягала 75 кілометрів на годину.

У результаті інциденту жінка не постраждала.

«Як публічна особа і колишній бойскаут я дотримуюся найвищих стандартів поведінки. (...) Я впевнений, що доведу свою невинність у суді ", - розповів Хуан, якому, як заявили джерела в поліції, швидше за все, пред'являть звинувачення в крадіжці, нападі і нанесенні побоїв. Його випустили із-під варти в той же день під заставу в 100 тис. доларів.

За матеріалами Pasadena Star-News, LENTA.RU

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі