У Криму відбудуться навчання Чорноморського флоту

Поділитися
© facebook.com/andriy.parubiy
У Криму стартували планові навчання угруповань різнорідних ударних сил, морського десанту й авіаційних груп, частин берегових військ і морської піхоти. Про це у вівторок, 28 вересня, повідомили ЗМІ, з посиланням на групу інформаційного забезпечення ЧФ.
У Криму стартували планові навчання угруповань різнорідних ударних сил, морського десанту й авіаційних груп, частин берегових військ і морської піхоти. Про це у вівторок, 28 вересня, повідомили ЗМІ, з посиланням на групу інформаційного забезпечення ЧФ. «На Чорноморському флоті почалися планові навчання угруповань різнорідних ударних сил і сил висадки морського десанту при взаємодії з авіаційними групами, частинами берегових військ і морської піхоти флоту. Основні цілі навчань вдосконалити підготовку командирів і штабів, відпрацювати взаємодію тактичних груп при виконанні бойових завдань. Навчання триватимуть до 2 жовтня», - йдеться в повідомленні. Учасники навчань будуть відпрацьовувати дії при веденні морського бою проти загону десантних кораблів супротивника з виконанням ракетних стрільб з кораблів і берегових ракетних дивізіонів Новоросійської Військово-морської бази, по протиповітряній обороні загону десантних кораблів із зенітними ракетними стрільбами, а також по висадці тактичного морського й повітряного десанту на узбережжя супротивника. У навчаннях бере участь 18 бойових кораблів і катерів, морська авіація, судна забезпечення, близько 200 морських піхотинців і 40 одиниць техніки берегових військ.

За матреіалми УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі