У Криму на виборчі дільниці прийшло 47,7% виборців

Поділитися
На час закриття виборчих дільниць о 22.00, у Криму віддати свій голос за одну з партій прийшло 47,7% виборців. У голосуванні взяло участь близько 727 тис. жителів регіону. Про це в неділю, 31 жовтня, повідомили ЗМІ з посиланням на голову виборчої комісії Криму Михайла Малишева.
На час закриття виборчих дільниць о 22.00, у Криму віддати свій голос за одну з партій прийшло 47,7% виборців. У голосуванні взяло участь близько 727 тис. жителів регіону. Про це в неділю, 31 жовтня, повідомили ЗМІ з посиланням на голову виборчої комісії Криму Михайла Малишева. «День закінчився без серйозних порушень, які могли б якось вплинути на підсумки виборів 31 жовтня, зокрема на вибори депутатів до Верховної ради Криму», - сказав голова виборчкому. Серед кримських міст лідирує за явкою Судак (близько 56,6%), серед районів - Чорноморський (близько 59,6%). Малишев повідомив, що протоколи з підсумками голосувань на виборах до кримського парламенту надійдуть у виборчком автономії не раніше вечора понеділка. «Ми чекаємо документацію не раніше, ніж завтра ввечері, може бути, це станеться й трохи пізніше», - сказав він. Голова виборчої комісії Криму також повідомив, що на виборах до Верховної Ради автономії у виборчком Криму надійшла тільки вона скарга. Її подали комуністи. «На думку заявника, у Феодосії в день голосування по місцевому телеканалу «Візит»кілька разів транслювали агітаційний відеоролик кандидатів у депутати від кримської організації Партії регіонів Бартенєва і Джарти», - сказав голова виборчкому. За його словами, керівництво телеканалу повідомило, що агітматеріали з 24 години п'ятниці телеканал не транслював, 30-31 жовтня показував підсумкові тижневі новини, в одному з сюжетів ДТРК «Крим» було повідомлено про відкриття 4 соціальних аптек у Сімферополі, на відкритті однієї з них був присутній кримський прем'єр Василь Джарти, символіка будь-якої партії була відсутня. Виборчком попросив ТРК надіслати матеріал для оцінки.

За матеріалами УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі