У Києво-Печерській лаврі пограбували церковну крамницю

Поділитися
Напередодні свят у Києво-Печерській лаврі пограбували церковну крамницю при храмі Божої Матері на загальну суму 15 тисяч гривень.
Напередодні свят у Києво-Печерській лаврі пограбували церковну крамницю при храмі Божої Матері на загальну суму 15 тисяч гривень.За словами скарбника Лаври отця Варсонофія, декілька хлопців спочатку довго вивчали товари у крамниці, а потім один із них попросив продавця дістати товар із верхньої полиці. Поки працівник відволікся, один грабіжник заліз до каси і дістав звідти 5 тисяч гривень. Другий, ставши спиною до прилавка, простягнув назад руку, ключиком відкрив вітрину і згріб золоті ланцюжки на суму 10 тисяч гривень. Він діяв так вправно, що ніхто навіть не помітив. Через кілька хвилин грабіжники зникли. У крамниці спохватилися відразу, але грабіжників вже і сліду не стало. Це перша велика крадіжка, кажуть у Лаврі. До цього виносили книжку і свічник. Поки що злодіїв не знайдено.

За матеріалами Сегодня

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі