У Києві затримано групу автошахраїв, які навмисно створювали ДТП

Поділитися
© bafta.org
У Києві були затримані шестеро чоловіків різних національностей, які підозрюються у скоєнні низки шахрайств, що пов'язані з навмисним створенням дорожньо-транспортних пригод. Про це повідомляє прес-служба ГУБОЗ МВС України.
У Києві були затримані шестеро чоловіків різних національностей, які підозрюються у скоєнні низки шахрайств, що пов'язані з навмисним створенням дорожньо-транспортних пригод. Про це повідомляє прес-служба ГУБОЗ МВС України.Як повідомив начальник УБОЗ ГУМВС України в Києві Олександр Плужник, це етнічна група і складається з громадян Узбекистану, Росії та України. За його словами, зловмисники з метою отримання грошової винагороди навмисно створювали ДТП на території столиці та інших регіонів України, зокрема, Харкова та Дніпропетровська. У своїй діяльності дорожні шахраї використовували дорогі іномарки Mercedes, Lexus, Porsche. Найчастіше в їхнє поле зору потрапляли водії, які невпевнено почувають себе на дорозі. Суми, які віддавалися шахраям, іноді дорівнювали $5-10 тис. Під час обшуків у затриманих вилучили 2,4 тис. дол, 1 тис. грн, 20 мобільних телефонів, 15 sim-карт, радіостанції, 5 пакетиків з порошком сірого кольору схожого на наркотичний засіб та інші речові докази. Стосовно підозрюваних слідчим відділом УБОЗ ГУМВС України в м. Києві порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ст.190 ч.2 (шахрайство) та ст.309 ч.2 (незаконне виробництво, придбання, зберігання наркотичних засобів, скоєне за попередньою змовою групою осіб, або у великих розмірах) Кримінального кодексу України.

За матеріалами: РБК-Украина

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі