У Києві відкриють 3 станції метро і побудують 53 готеля до Євро-2012

Поділитися
До проведення Євро-2012 у Києві мають бути побудовані 53 готеля і відкриті три станції метро. Про це заявив начальник Головного управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Київської міської держадміністрації (КМДА) Сергій Целовальник, презентуючи план розвитку інфраструктури української столиці.
До проведення Євро-2012 у Києві мають бути побудовані 53 готеля і відкриті три станції метро. Про це заявив начальник Головного управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Київської міської держадміністрації (КМДА) Сергій Целовальник, презентуючи план розвитку інфраструктури української столиці.«У нас декілька п'ятизіркових готелів... і близько 53 готелів має бути побудовано до проведення чемпіонату», - зазначив С.Целовальник. Окрім того, за його словами, до Євро-2012 буде розвиватися столичний метрополітен, і найближчим часом заплановано відкриття трьох нових станцій. «Нами задумано, щоб на кінцевих станціях метро знаходились автовокзали приміських напрямків...і потяги далекого прямування. Найкращим було б об'єднання рейкового транспорту в одне єдине ціле. Але це перспектива», - зазначив Целовальник.

За матеріалами: РБК-Украина

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі