У Києві відкрили залізничну станцію «Лівий берег»

Поділитися
У Києві у четвер, 28 жовтня, відкрилася нова залізнична станція «Лівий берег». Пересадковий вузол відкрив Прем'єр-міністр Микола Азаров.
У Києві у четвер, 28 жовтня, відкрилася нова залізнична станція «Лівий берег». Пересадковий вузол відкрив Прем'єр-міністр Микола Азаров.Пересадковий вузол презентований трьома платформами з новітніми і вітрозахисними екранами. У касовому залі можна буде придбати квитки як на звичайну електричку, так і на електропоїзд підвищеної комфортності. Для пасажирів з обмеженими можливостями пересування передбачено п'ять пасажирських ліфтів. При вході на станцію встановлена турнікетна система. За інформацією прес-служби Південно-Західної залізниці, до реконструкції з платформи відправлялося 4927 пасажирів, після реконструкції з пересадочного вузла зможуть відправлятися до 10,5 тис. пасажирів на добу. Вартість реконструкції платформ «Лівого берега» склала понад 63 млн грн. Також завершено будівництво та реконструкцію вулиць Здолбунівська і Сортувальна, якими пасажири зможуть дістатися до залізничної станції «Лівий берег» на громадському транспорті. Вулиця Здолбунівська розширена і зараз є чотирисмуговою, відреконструйовано покриття проїжджої частини від вулиці Тепловозної до вулиці Ревуцького, побудовано нову ділянку дороги від вул.Ревуцького до Харківського шосе. Поруч із пішохідними доріжками передбачено велосипедні. Вартість реконструкції, за інформацією КП «Київпастранс», склала 94 млн грн. Будівельні роботи розпочалися у 2008 році.

За матеріалами ЛІГАБізнесІнформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі