У Києві відключати гарячу воду почали зі Святошино

Поділитися
© Андрій Товстиженко, DT.UA
«Київенерго» 26 квітня почало випробування теплових мереж із відключенням гарячої води, повідомляє прес-служба компанії.

У цьому році випробувальні роботи розпочнуться зі Святошинського району (житлові масиви Біличі, Новобіличі, Академмістечко, частково Святошин, Галагани).

Заходи триватимуть до 16 травня у межах вулиці та провулку Омеляна Горбачова, вулиці Чистяківської, проспекту Перемоги, вулиць Миколи Ушакова, Уборевича, Чорнобильської, Осінньої, Жовтневої, Булаховського, Наумова, Підлісної, Олевської, Бахмацької, Клавдіївської, Гаршина, Рахманінова, проспекту Палладіна, вулиць Доброхотова, Семашка, Кільцевої дороги. Також у цей період будуть проводитися планові ремонти районної котельні «Веркон» та станції теплопостачання «Біличі».

Під час випробувань, як і в попередні роки, буде проводитися перевірка на міцність і щільність трубопроводів та їхніх елементів, а також всіх зварних та інших з'єднань.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі