У Києві в суботу очікується мокрий сніг та ожеледь

Поділитися
27 листопада в Україні буде хмарно з проясненнями. У південній, східній частинах і в Дніпропетровській області очікується дощ, місцями сильний, вночі в горах Криму - дуже сильний дощ, на півдні місцями грози.

27 листопада в Україні буде хмарно з проясненнями. У південній, східній частинах і в Дніпропетровській області очікується дощ, місцями сильний, вночі в горах Криму - дуже сильний дощ, на півдні місцями грози.

Як повідомили в Укргідрометцентрі, вітер південно-східний з переходом на південно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. На сході та півдні температура вночі - 1-6° тепла, вдень - 4-9°, в Криму вночі - 6-11° тепла, вдень - 11-16°.

На решті території мокрий сніг, в центральних областях - з дощем (на півночі вдень - невеликий мокрий сніг); на Прикарпатті і в Карпатах місцями сильний сніг та мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, хуртовини. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с, у горах пориви 15-20 м/с. Вночі на дорогах західних і північних областей місцями ожеледь. Температура вночі - 5-0° морозу, вдень - 0-5° тепла (в Карпатах протягом доби - 7-1° морозу); в центральних областях вночі - від 1° морозу до 4° тепла, вдень - 2-7° тепла.

По Київській області хмарно з проясненнями. Вночі - помірний, вдень - невеликий мокрий сніг. Вночі на дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі - 5-0° морозу, вдень - 0-5° тепла.

У Києві хмарно з проясненнями. Вночі буде йти помірний, вдень - невеликий мокрий сніг. Вночі на дорогах місцями ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі - 2-0° морозу, вдень - 1-3° тепла.

За матеріалами: УНІАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі