У Києві розробляють концепцію поведінки з безпритульними тваринами

Поділитися
Влада Києва працює над створенням нової концепції, яка визначатиме схему поведінки з безпритульними тваринами. Про це в понеділок, 1 листопада, повідомили ЗМІ з посиланням на заяву голови Київської міської держадміністрації Анатолія Голубченка.
Влада Києва працює над створенням нової концепції, яка визначатиме схему поведінки з безпритульними тваринами. Про це в понеділок, 1 листопада, повідомили ЗМІ з посиланням на заяву голови Київської міської держадміністрації Анатолія Голубченка. «Уже проведено кілька зустрічей з представниками громадських зоозахисних організацій столиці. З огляду на результати цих переговорів, ми взялися за розробку нової вдосконаленої схеми поводження з безпритульними тваринами, яка передбачає відлов, стерилізацію, утримання тварин», - поінформував Голубченко. Згідно з повідомленнями, після того як концепцію буде розроблено, її винесуть на громадські слухання, в яких візьмуть участь кияни й представники організацій із захисту тварин. Після того як врахують усі зауваження й побажання, буде прийняте спільне рішення. Разом з тим, заступник голови КМДА підкреслив, що столична влада вживатиме дієві заходи, щоб випадки нападів безпритульних тварин на киян більше не повторювалися. Зокрема, активізують роботу профільних міських служб і ЖЕКів. Раніше, 10 вересня представники зоозахисних організацій знову пікетували Київську міську державну адміністрацію з вимогами припинити знищення безпритульних тварин у столиці. Реалізація міської програми зі стерилізації бездомних тварин у Києві почалася в 2008 р. Її розраховано на три роки. У той же час через брак коштів у бюджеті столиці програму не виконують. 8 жовтня 2010 Анатолій Голубченко після ще однієї зустрічі з громадськими зоозахисними організаціями пообіцяв, що влада столиці перейматиме польський досвід поводження з безпритульними тваринами.

За матеріалами: УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі