У Києві 6 вересня ймовірно почнуться проблеми з холодною водою

Поділитися
Акціонерна енергозабезпечуюча компанія «Київенерго» заявила про намір з 6 вересня припинити обслуговування насосних агрегатів, які використовуються для подачі холодної води на верхні поверхи житлових будинків. Про це 3 вересня інформує прес-служба енергокомпанії.
Акціонерна енергозабезпечуюча компанія «Київенерго» заявила про намір з 6 вересня припинити обслуговування насосних агрегатів, які використовуються для подачі холодної води на верхні поверхи житлових будинків. Про це 3 вересня інформує прес-служба енергокомпанії.Як повідомляється, «Київенерго» звернулася до міської влади і прокуратури Києва щодо недотримання ВАТ «АК «Київводоканал» чинного законодавства України. «Ми в черговий раз нагадали відповідним органам, що Київводоканал безпідставно відмовляється переоформити договір на підкачування холодної води насосами Київенерго і підписати акти за останні чотири роки стосовно вже використаної електричної енергії на 54 млн грн», - заявив заступник голови правління енергокомпанії Іван Ричка. У «Київенерго» зазначають, що «враховуючи відмову “Київводоканалу” від отримання послуг компанії з підвищення тиску холодної води, припинення будь-яких виплат за надані послуги, а також небажання впорядкувати взаємну звітну та бухгалтерську документацію, “Київенерго” змушена з 6 вересня припинити обслуговування насосних агрегатів». «Особливу увагу правоохоронних органів ми звернули на те, що в разі раптової зупинки через несправності насосів, відповідальність за відсутність холодної води покладається на “Киевводоканал”», - підкреслив Ричка. «Київенерго» нагадує, що 1 липня 2005 року дві філії компанії і постачальник води уклали договори про надання послуг з підвищення тиску холодної води. Проте з 1 січня 2006 року, за даними енергокомпанії, «Київводоканал» припинив розрахунки за надані послуги, пояснюючи це закінченням терміну дії договору. АК «Київенерго» вимагає від «Київводоканалу» переоформити договори і надалі працювати в правовому полі. За матеріалами офіційного сайту АК «Київенерго»
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі