У Дубліні за водіння авто без двох шин затриманий співробітник українського посольства

Поділитися
У ніч на 31 жовтня у центрі Дубліна за підозрою у водінні автомобілем в нетверезому стані був заарештований співробітник посольства України в Ірландії, пишуть ірландські ЗМІ.
У ніч на 31 жовтня у центрі Дубліна за підозрою у водінні автомобілем в нетверезому стані був заарештований співробітник посольства України в Ірландії, пишуть ірландські ЗМІ.Як пише Irish Times, співробітник посольства був заарештований на одній з вулиць у центрі столиці Ірландії. Один із поліцейських побачив автомобіль, який рухався вулицею, незважаючи на відсутність двох шин. Як пише газета Independent, дипломат був за кермом автомобіля Toyota Yaris. Через відсутність двох шин з-під коліс з боку пасажира автомобіля розліталися іскри. Водій був затриманий і доставлений до поліцейської ділянки за підозрою у водінні в нетверезому вигляді. У поліцейському відділку затриманий заявив, що не буде проходити тест на алкоголь, посилаючись на дипломатичний імунітет. Проте співробітники поліції не змогли перевірити достовірність заяви затриманого, оскільки було дуже пізно. Тим не менше, йому було пред'явлено звинувачення в скоєнні злочину. Проте, як пишуть ЗМІ, пізніше з'ясувалося, що затриманий дійсно працює в посольстві України. Таким чином, якщо його дипломатичний статус буде офіційно підтверджений посольством України та Міністерством закордонних справ Ірландії, ймовірно, що звинувачення буде знято в суді. У той же час українське посольство відмовилося повідомити, чи буде використаний дипломатичний імунітет, щоб допомогти одному зі своїх співробітників уникнути судового переслідування за можливе водіння в нетверезому стані.

За матеріалами: КорреспонденТ.net

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі