У Білорусі невідомі закидали будівлю відділу КДБ «коктейлями Молотова»

Поділитися
У білоруському місті Бобруйськ, що у Могилевській області, невідомі у ніч на понеділок, 18 жовтня, здійснили напад на місцевий відділ КДБ. Зловмисники кинули до будівлі дві пляшки із запальною сумішшю.
У білоруському місті Бобруйськ, що у Могилевській області, невідомі у ніч на понеділок, 18 жовтня, здійснили напад на місцевий відділ КДБ. Зловмисники кинули до будівлі дві пляшки із запальною сумішшю.У результаті інциденту потерпілих немає. Білоруські правоохоронні органи порушили кримінальну справу за статтею «хуліганство». При цьому в УВС Бобруйська не виключають, що до нападу можуть бути причетні ті самі особи, які кинули «коктейлі Молотова» на територію російського посольства в Мінську. Нагадаємо, диппредставництво РФ у білоруській столиці піддалося нападу в ніч на 31 серпня. Одна з пляшок, кинутих у бік будівлі, потрапила в припаркований поруч автомобіль і підпалила його. При цьому також обійшлося без постраждалих. Даний інцидент ускладнив стосунки між країнами. Олександр Лукашенко тоді не виключив, що подія - провокація російської сторони. Глава МЗС РФ Сергій Лавров тоді різко розкритикував ці слова.

За матеріалами: Лента.Ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі