У Бельгії розпочався страйк залізничників

Поділитися
У Бельгії стартув загальний страйк залізничників. Причиною страйку стала вимога виплатити винагороди співробітникам залізниць. Організатором виступила профспілка CGSP. Згідно з попереднім планом, акція триватиме добу. Про це в неділю, 17 жовтня, повідомили місцеві ЗМІ.
У Бельгії стартув загальний страйк залізничників. Причиною страйку стала вимога виплатити винагороди співробітникам залізниць. Організатором виступила профспілка CGSP. Згідно з попереднім планом, акція триватиме добу. Про це в неділю, 17 жовтня, повідомили місцеві ЗМІ. Акція протесту почалася в неділю, о 10 вечора за місцевим часом. Планують, що вона закінчиться в понеділок увечері. Деякі засоби масової інформації, посилаючись на неофіційні джерела, повідомляють, що тривалість страйку може бути переглянута в бік збільшення. Представник національного оператора залізниць SNBC Фріке Нейрінк заявила, що узгодження з приводу графіка роботи залізничного транспорту поки немає. «Складно сказати, чи будуть взагалі ходити поїзди», - зауважила вона. Уже відомо, що страйк вплинув на графік руху поїздів компаній Eurostar і Thalys. Щодо Eurostar йдеться про потяги, що курсують за маршрутом Лондон - Брюссель, на час страйку їхній рух між французьким Ліллем і бельгійською столицею буде обмежено. Thalys у свою чергу скасував усі рейси з Брюсселя в Кельн, Амстердам і Париж.

За матеріалами Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі