У Аргентині видалили 25 кілограмову ракову пухлину

Поділитися
© darriuss.livejournal.com
У Аргентині, в містечку Lomas de Zamora, хірургами була видалена пухлина, вага якої перевищила 25 кілограм. Аналіз показав її злоякісну природу. Утворення зростало в тілі жінки протягом 18 місяців.
У Аргентині, в містечку Lomas de Zamora, хірургами була видалена пухлина, вага якої перевищила 25 кілограм. Аналіз показав її злоякісну природу. Утворення зростало в тілі жінки протягом 18 місяців.

Величезна пухлина була видалена з тіла пацієнтки в ході чотирьохгодинної операції в госпіталі «Гандулфо» біля столиці Аргентини Буенос-Айреса.

Лікарі впевнені, що ця ракова пухлина є найбільшою будь-коли видаленою в світі. Як правило, пухлини такого типу важать від 1,6 кг до 2,8 кг

Провідний хірург Оскар Лопес сказав: «Я ніколи не бачив нічого подібного за всю свою 34 річну практику. У медичній літературі величезними пухлинами вважаються утворення, вага яких досягає 4 кілограм. Вагу цього утворення можна порівняти з вагою чотирилітнього хлопчика. Іншими словами, це було б те ж саме, якби вона була вагітна відразу п'ятьма малятами. Я не був в змозі виміряти довжину пухлини, але її діаметр був таким самим як і діаметр каністр для бензину, які продають на автозаправках».

Жінка потерпала від збільшення черевної порожнини впродовж півтора років. У неї були великі проблеми з виконанням елементарних щоденних завдань. Вона не могла нормально ходити, нагинатися.

Вона була направлена в Госпіталь Гандулфо, де хірурги з іншого центру провели операцію. Зараз жінка вже знаходиться удома, після того, як п'ять днів провела в госпіталі під уважним наглядом лікарів.

За матеріалами Daily Mail

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі