Томенко: Райради в Києві будуть ліквідовані після розподілу посад нових голів райадміністрацій

Поділитися
Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко переконаний, що райради в місті Києві будуть зліквідовані після «справедливого» розподілу посад нових голів райадміністрацій. Про це у четвер, 2 вересня, повідомляє прес-служба політика.
Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко переконаний, що райради в місті Києві будуть зліквідовані після «справедливого» розподілу посад нових голів райадміністрацій. Про це у четвер, 2 вересня, повідомляє прес-служба політика.Томенко відзначив, що політичне рішення не проводити вибори прийнято президентом Віктором Януковичем зокрема і владою загалом, і всі союзники Партії регіонів розуміють, що дороги назад немає. Натомість, на його думку, затримка з прийняттям цього рішення, пов’язана з тим, що «іде жорстка торгівля за «справедливість» в розподілі посад нових голів райадміністрацій». «Після того, як дані квоти на посади будуть розділені, буде ухвалене остаточне рішення вибори не проводити», - зазначає віце-спікер. На його переконання, інші аргументи, зокрема, демократичні принципи місцевого самоврядування, оптимальна модель організації влади у Києві чи думка киян – є другорядними факторами у прийнятті цього рішення. Нагадаємо, 25 серпня столична міськрада звернулася до Ради з проханням надати їй право створювати або не створювати районні ради. Пізніше спікер парламенту Володимир Литвин запевнив, що Рада найближчим часом не буде приймати рішення щодо ліквідації районних рад у Києві. Відзначимо також, місцеві вибори відбудуться в Україні 31 жовтня. Виборчий процес стартує 11 вересня.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі