Томенко назвав головних прогульників і відмінників у парламенті

Поділитися
У Верховній Раді України спостерігаються позитивні тенденції: кількість прогульників скорочується, а депутатів, які ходять на роботу, - збільшується. Про це сьогодні, 20 липня, на брифінгу повідомив заступник голови парламенту Микола Томенко.
У Верховній Раді України спостерігаються позитивні тенденції: кількість прогульників скорочується, а депутатів, які ходять на роботу, - збільшується. Про це сьогодні, 20 липня, на брифінгу повідомив заступник голови парламенту Микола Томенко. "Ситуація покращилася. У нас немає жодного депутата, який прогуляв би всі засідання. Є депутати, які прогуляли все, за винятком одного, двох або трьох засідань. Сім з них - від Партії Регіонів, троє - від БЮТ. Правда, із БЮТ один вже перейшов до коаліції, але формально він залишається у складі БЮТ", - сказав Томенко. Зокрема, до топ-10 прогульників, за даними віце-спікера, увійшли: депутат від Партії регіонів Рінат Ахметов (пропустив 74 засідання з 75), із таким же результатом завершили сесію регіонали Сергій Кий, Олександр Лещинський, Володимир Мальцев та Юрій Чертков; 73 із 75 засідань пропустили регіонали Володимир Зубик та Сергій Момот, бютівці Андрій Веревський і Костянтин Жеваго пропустили 74 засідання із 75, бютівець Гарегін Арутюнов - 73 із 75 засідань Верховної Ради. У топ-20 відмінників увійшли: 7 регіоналів, 7 бютівців, 3 депутати від Блоку Литвина, 2 комуніста і один депутат від НУНС. Без поважної причини ці депутати пропустили всього одне із 75 засідань шостої сесії Верховної Ради VI скликання. Зокрема це регіонали Сергій Глазунов, Юрій Каракай, Василь Кісельов, Юрій Колоцей, Едуард Павленко, Іван Попеску, Артем Пшонка, бютівці Євген Зимин, Микола Ковзель, Степан Курпіль, Сергій Міщенко, Олександр Скибінецький, Микола Томенко і Микола Трайдук, від Блоку Литвина - Володимир Герасимчук, Ігор Куль і Голова ВР Володимир Литвин; комуністи Адам Мартинюк і Валентин Матвеєв, а також депутат від НУНС Анатолій Матвієнко. Нагадаємо, сьогодні Микола Томенко вже розповів про те, що закон про місцеві вибори все ще не передано на підпис президентові, а також про те, що у коаліції обговорюють обмін політреформи на три бонусних роки депутатства.

За матеріалами: ЛігаБізнесІнформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі