Тимошенко: Нова влада розглядає взаємини з Росією як спільний великий бізнес

Поділитися
Нова Українська влада розглядає взаємини з Російською Федерацією як спільний великий бізнес. Про це в інтерв'ю Бі-бі-сі, яке було опубліковано у п'ятницю, 9 липня, заявила лідер опозиційного блоку свого імені Юлія Тимошенко.
Нова Українська влада розглядає взаємини з Російською Федерацією як спільний великий бізнес. Про це в інтерв'ю Бі-бі-сі, яке було опубліковано у п'ятницю, 9 липня, заявила лідер опозиційного блоку свого імені Юлія Тимошенко. За її словами, метод «поглинання» України Росією на сьогодні вже вибрано і публічно проголошено. «Це створення спільних підприємств між Росією і Україною за всіма ключовими напрямками розвитку нашої держави, - сказала Тимошенко. - Чому нова влада це робить? Тому що у всіх цих СП, які планується створити найближчим часом, є вагома приватна складова, у тому числі і представників української влади». При цьому колишній прем'єр-міністр зазначила, що не хоче, щоб зараз її слова сприймалися як агресивна політика проти Росії. За словами Тимошенко, Україна була певною базою для розвитку справжньої демократії на пострадянському просторі. «Все це сьогодні крок за кроком втрачає сенс із приходом нової влади. Нова політика перезавантаження США щодо Росії не може виключати Україну зі списку стратегічних партнерів західного демократичного світу, і ця нова політика перезавантаження не може вибудовуватися за рахунок байдужого ставлення Заходу до початку встановлення авторитарних тенденцій в Україні», - підкреслила вона. Тимошенко при цьому закликала Захід не закривати очі на те, що сьогодні зник баланс у відносинах Росії та України. «Сьогодні ми є свідками поступового, поетапного поглинання України, і, власне, це передує, на мій погляд, більш ризикованим наслідкам для України, що стосуються політичного суверенітету», - додала вона.

За матеріалами Бі-бі-сі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі