Тимошенко: Конституційний суд розпочав ГКЧП в Україні

Поділитися
Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко назвала рішення Конституційного суду про повернення до редакції Основного закону 1996 року «українським ГКЧП». Вона також додала, що тепер країна буде абсолютно іншою.
Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко назвала рішення Конституційного суду про повернення до редакції Основного закону 1996 року «українським ГКЧП». Вона також додала, що тепер країна буде абсолютно іншою.«Глава Конституційного суду (Анатолій Головін, - ред.), макіївський маріонетка сьогодні зачитав рішення про початок українського ГКЧП, - заявила Юлія Тимошенко. - З цієї хвилини Україні справді стала новою, а точніше - іншою». Нагадаємо, раніше 1 жовтня КСУ визнав неконституційним закон «Про внесення змін до Конституції України» №2222-IV у зв'язку з порушенням конституційної процедури його розгляду і прийняття. Як заявила представник президента України у Конституційному суді, заступник голови адміністрації глави держави Олена Лукаш, із цього дня у країні діє Основний закон у редакції 1996 року.

За матеріалами «Української правди»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі