Тимошенко: більше 60% українців не вірять у чесність місцевих виборів

Поділитися
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що понад 60% українських громадян не вірять у чесність місцевих виборів, які відбулися в Україні 31 жовтня. Про це в середу, 3 листопада, повідомили ЗМІ з посиланням на офіційну заяву Юлії Тимошенко.
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що понад 60% українських громадян не вірять у чесність місцевих виборів, які відбулися в Україні 31 жовтня. Про це в середу, 3 листопада, повідомили ЗМІ з посиланням на офіційну заяву Юлії Тимошенко. «Влада мала на руках усі карти: суди, Центральну виборчу комісію, територіальні виборчі комісії, місцеву адміністрацію. За даними опитувань, більше 60% українців не вірять, що вибори були чесними, й вони мають рацію», - сказала Тимошенко. Вона додала, що українська опозиція апелювала до міжнародної громадськості, наводячи факти, що свідчили про плани влади фальсифікувати вибори. «Влада навіть у законі записала, що члени комісій мають право видаляти спостерігачів з виборчих дільниць! У законі також записано, що протокол, яким затверджують результати виборів, буде вважатися дійсним при наявності підписів тільки 3 з 18 членів комісій. Вони можуть це зробити в будь-якому місці й без свідків», - зазначила лідер партії« Батьківщина ». Також Юлія Тимошенко нагадала про дії влади, спрямовані на «поглинання» партії, яку вона очолює. «Влада впроваджує й власні нововведення. За новими технологіями активісти Партії регіонів почали створювати партійні осередки під назвою моєї партії «Батьківщина» ... Потім вони реєструвалися в суді й МВС та висували кандидатів у депутати, виключаючи можливість висунути кандидатури справжніх учасників моєї партії. Це шахрайство, зокрема, мало місце в тих областях, де під час останніх президентських виборів я досягла чималих успіхів. Чи можна це взагалі назвати виборами, якщо не важливо хто й як голосує, але важливо, як буде написано протокол, і хто підрахує голоси?», - заявила Тимошенко.

За матеріалами: УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі