Світ вражаючої фінансової свободи для власників преміальних карток Visa Gold і Visa Platinum

Поділитися
Бажаєте забезпечити собі фінансовий комфорт у закордонній подорожі? З преміальними картками Visa Gold і Visa Platinum Ви цілком можете розраховувати на неперевершений сервіс в усьому. Ці картки дозволяють Вам насолоджуватися вражаючою фінансовою свободою, де б Ви не перебували.
Бажаєте забезпечити собі фінансовий комфорт у закордонній подорожі? З преміальними картками Visa Gold і Visa Platinum Ви цілком можете розраховувати на неперевершений сервіс в усьому. Ці картки дозволяють Вам насолоджуватися вражаючою фінансовою свободою, де б Ви не перебували.Visa Gold і Visa Platinum надають безліч переваг, щоб значно полегшити Ваше життя. Для власників Visa Gold і Visa Platinum діє пропозиція з прокату автомобілів та привілеї у готелях світу. Служба клієнтської підтримки Visa зробить усе можливе для надання власникам карток Visa Gold і Visa Platinum необхідної допомоги 24 години на добу, 7 днів на тиждень, 365 днів на рік. Також Ви можете розраховувати на екстрену допомогу у разі втрати або викрадення Вашої картки Visa Gold і Visa Platinum: заміна картки на нову добу відбудеться якнайшвидше. У разі необхідності Вам та Вашій родині буде надано медичну та юридичну підтримку протягом закордонної подорожі на строк, визначений Додатковою угодою. Насолоджуйтеся ексклюзивними можливостями, що надають Вам преміальні картки Visa Gold і Visa Platinum! Дізнайтеся більше про ексклюзивні можливості Visa Gold і Visa Platinum у своєму банку або на сайті:  //www.visa.com.ua/wv/premium/main.jsp!
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі