Станції швидкісного трамвая в Києві вже закривають на ремонт, не встигнувши добудувати

Поділитися
З 7 по 31 грудня 2010 року станції столичного швидкісного трамвая «Героїв Севастополя» і «Польова» на посадку і висадку пасажирів працювати не будуть у зв'язку з проведенням ремонтних робіт із комплексної реконструкції лінії.
З 7 по 31 грудня 2010 року станції столичного швидкісного трамвая «Героїв Севастополя» і «Польова» на посадку і висадку пасажирів працювати не будуть у зв'язку з проведенням ремонтних робіт із комплексної реконструкції лінії.Окрім того, прохід через підземні пішохідні переходи цих станцій також буде частково обмежений. Як повідомляє прес-служба Київпастрансу у вівторок, 7 грудня, на цей період організовано тимчасові автобусні маршрути: № 3тр (у звичайному режимі руху з правом проїзду за проїзними квитками на трамвай) «Кінотеатр «Лейпціг» - Площа Перемоги», за наступною трасою руху: просп. Л.Курбаса (від вул.Гната Юри) - просп. Комарова - вул.Борщагівська - вул.Жилянська - вул.Перемоги - пл.Перемоги і назад. № 3т (в режимі маршрутного таксі) «Кільцева дорога - Старовокзальна» за наступною трасою руху: просп. Л.Курбаса (від Кільцевої дороги) - просп. Комарова - вул.Борщагівська - вул.Жилянська - Старовокзальна.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі