США й Ізраїль назвали Іран головною проблемою

Поділитися
США й Ізраїль заявили, що Іран є однією з головних проблем Близького Сходу. Про це в понеділок, 18 жовтня, повідомили ЗМІ з посиланням на спільну заяву першого заступника держсекретаря США Джеймса Стейнберга й заступника глави МЗС Ізраїлю Данні Аялона.
США й Ізраїль заявили, що Іран є однією з головних проблем Близького Сходу. Про це в понеділок, 18 жовтня, повідомили ЗМІ з посиланням на спільну заяву першого заступника держсекретаря США Джеймса Стейнберга й заступника глави МЗС Ізраїлю Данні Аялона. Представники двох країн зустрілися в понеділок у Вашингтоні. «У рамках сьогоднішнього стратегічного діалогу сторони обговорили багато тем. Але очевидно, що Іран є однією з найсерйозніших проблем, з якими ми сьогодні маємо справу на Близькому Сході. Тривале недотримання Іраном міжнародних зобов'язань у питаннях ядерної програми, так само як і надання підтримки терористичним об'єднанням, серйозно турбують обидві наші країни й усю міжнародну громадськість. Продовження спроб вплинути на дії Ірану з боку міжнародного співтовариства - як за допомогою тиску, так і закликликів до діалогу - надзвичайно важливе для зміни стратегічного курсу Ірану й запобігання отримання ним ядерної зброї», - йдеться в заяві.

За матеріалами УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі