США стурбовані новою публікацією на WikiLeaks, яка готується

Поділитися
Держдепартамент США висловив занепокоєння у зв'язку з наміром сайту WikiLeaks опублікувати тисячі таємних документів цього відомства.
Держдепартамент США висловив занепокоєння у зв'язку з наміром сайту WikiLeaks опублікувати тисячі таємних документів цього відомства.Представник Держдепартаменту Філіп Кроулі не виключив, що в розпорядженні WikiLeaks знаходиться, зокрема, конфіденційна інформація про переговори американських дипломатів з низкою іноземних представників. За словами Кроулі, новий витік інформації може завдати шкоди національним інтересам США. Раніше на сайті WikiLeaks були оприлюднені тисячі американських таємних документів, що стосуються операцій в Іраку та Афганістані. Нагадаємо, шведська влада видала міжнародний ордер на арешт засновника сайту WikiLeaks, 39-річного громадянина Австралії Джуліана Ессанджа. Його підозрюють у згвалтуванні та домаганнях. У четвер, 18 листопада, Стокгольм уже видав внутрішній ордер на арешт Ессанжа, проте тепер він вважається оголошеним у міжнародний розшук. Мова йде про згвалтування у місті Енчепінг, двох випадках сексуального домагання (в Енчепінгу та Стокгольмі) і "незаконному примушуванні", в чому Ессанжа звинувачують дві жінки.

За матеріалами «Радіо Свобода»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі