США будуть допомагати Афганістану і після 2014 року

Поділитися
Сполучені Штати Америки не відмовляться від підтримки уряду та збройних сил Афганістану і після 2014 року, коли планується повністю передати контроль за безпекою в країні від військовослужбовців НАТО афганським силам.
Сполучені Штати Америки не відмовляться від підтримки уряду та збройних сил Афганістану і після 2014 року, коли планується повністю передати контроль за безпекою в країні від військовослужбовців НАТО афганським силам.Про це заявив в ході візиту до Кабула віце-президент США Джо Байден. У вівторок, 11 січня, він провів переговори з президентом Афганістану Хамідом Карзаєм. За словами Байдена, Сполучені Штати продовжать надавати Афганістану допомогу в навчанні та оснащенні армії і сил правопорядку. Байден зустрівся також із командувачем військами міжнародної коаліції генералом Девідом Петреусом і відвідав центр підготовки, де військовослужбовці США навчають афганських військових. Як повідомлялося, вищі військові керівники США раніше висловилися за передання у 2014 році афганським силам контролю за безпекою в Афганістані.

За матеріалами Радіо «Свобода»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі