Справу про пошкодження плитки на Майдані повернули до райсуду

Поділитися
Апеляційний суд Києва в липні повернув кримінальну справу про пошкодження плитки на Майдані Незалежності, що завдали учасники акції протесту проти прийняття Податкового кодексу, на розгляд до Шевченківського районного суду Києва.

Про це повідомив голова всеукраїнської громадської організації "Коаліція учасників помаранчевої революції" Сергій Мельниченко, який є одним з обвинувачених по цій справі.

За його словами, суд таким чином частково задовольнив апеляцію прокуратури Києва на рішення Шевченківського райсуду про передачу їй даної кримінальної справи для перевірки повноти проведення досудового слідства.

При цьому суд відмовився задовольнити одну з вимог прокуратури про призначення для розгляду даної справи нового складу суду, і, отже, її слухатиме суд у попередньому складі.

Суд розпочне розгляд справи зі стадії попереднього судового засідання.

За даними С. Мельниченка, справу поки не призначено до розгляду.

Як було повідомлено раніше, київська міліція порушила кримінальну справу за фактом умисного пошкодження майна під час встановлення наметів підприємців у ході акції протесту проти Податкового кодексу на Майдані.

Наметове містечко розклали 22 листопада 2010 року, з цього дня й до 3 грудня кожну ніч у ньому ночували від 100 до 300 осіб.

9 квітня Шевченківський райсуд Києва направив справу про пошкодження плитки на Майдані Незалежності до прокуратури Києва для перевірки повноти проведеного міліцією досудового слідства в цій справі.

Після цього столична прокуратура подала апеляцію на це рішення суду.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі