Співробітників британського консульства звинувачують у продажах зброї бойовикам ХАМАС

Поділитися
Служба безпеки Ізраїлю Шин Бет заявила про арешт двох палестинців, працівників консульства Великобританії, в Єрусалимі за підозрою в нелегальному продажу зброї бойовикам руху ХАМАС. Про це в понеділок, 3 січня, повідомила британська преса.
Служба безпеки Ізраїлю Шин Бет заявила про арешт двох палестинців, працівників консульства Великобританії, в Єрусалимі за підозрою в нелегальному продажу зброї бойовикам руху ХАМАС. Про це в понеділок, 3 січня, повідомила британська преса. За даними Шин Бет, зброя, яку заарештовані співробітники консульства допомогли придбати двом активістам ХАМАС, була призначена для атаки на єрусалимський стадіон «Тедді». Змову, учасники якої планували вистрілити з протитанкової ракети по стадіону, розкрили ізраїльські спецслужби. У МЗС Великобританії заявили, що розслідування ізраїльської влади ніяк не пов'язане з безпосередньою роботою заарештованих палестинців у консульстві. Повідомлено, що вони, швидше за все, не займали високих посад. Зазначимо, що на стадіоні «Тедді» свої домашні матчі грає футбольний клуб «Бейтар», уболівальники якого відомі своєю провокаційною поведінкою щодо арабського населення країни.

За матеріалами Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі