Сьогодні в Києві відкрилися ялинкові базари

Поділитися
Сьогодні, 14 грудня, у стаціонарних закладах торгівлі та на ринках столиці почнуть продавати натуральні ялинки, ялиці та сосни. У цьому році таких точок продажу в Києві буде 194, що на 35% більше, ніж торік.
Сьогодні, 14 грудня, у стаціонарних закладах торгівлі та на ринках столиці почнуть продавати натуральні ялинки, ялиці та сосни. У цьому році таких точок продажу в Києві буде 194, що на 35% більше, ніж торік.Про це повідомляє прес-служба столичної держадміністрації з посиланням на Головне управління з питань торгівлі та побуту КМДА. За інформацією управління, кияни та гості міста можуть придбати новорічні ялинкові та карнавальні прикраси, а також штучні ялинки у 402 спеціально виділених секціях, відділах, куточках у підприємствах торгівлі столиці, що удвічі більше в порівнянні з попереднім роком. У 257 з них продають штучні ялинки, що на 115 одиниць більше, ніж за аналогічний період минулого року. Окрім того, ялинкові та карнавальні прикраси, новорічні подарунки і натуральні ялинки будуть продаватися на щотижневих районних ярмарках з продажу сільськогосподарської та плодоовочевої продукції. Прогнозована ціна у 2010 році на натуральні сосни, ялини та ялиці залишиться на рівні минулого року. Головне управління рекомендує продавцям натуральної ялинкової продукції застосовувати торгову націнку не вище 30% до оптової ціни. Як повідомлялося раніше, новорічну ялинку на майдані Незалежності в Києві планують запалити 17 грудня о 17:00 Нагадаємо, на Новий рік і Різдвяні свята живі ялинки можна взяти напрокат.Державний комітет лісового господарства посилив охорону хвойних лісових насаджень та селекційних плантацій. За зрубану ялинку доведеться заплатити штраф до 1607 гривень.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі