Ситуація в аеропорту «Домодєдово» як і раніше напружена

Поділитися
Пасажири в аеропорту «Домодєдово» знаходяться на межі істерики та зриву. Люди озлоблені та відмовляються виконувати розпорядження працівників аеропорту. Виникли проблеми з видачею багажу.
Пасажири в аеропорту «Домодєдово» знаходяться на межі істерики та зриву. Люди озлоблені та відмовляються виконувати розпорядження працівників аеропорту. Виникли проблеми з видачею багажу. Про це у вівторок, 28 грудня, повідомляє K2K із посиланням на «Інтерфакс».За словами пасажирів, в аеропорту зберігаються проблеми з вентиляцією і водою. «Систему вентиляції за добу так і не налагодили. Через це багатьом людям у залах очікування стало погано, вони змушені були викликати «швидку», - повідомила пасажирка. «Через проблеми з енергопостачанням не працює не тільки система вентиляції, а й була порушена система подачі води. У туалетах постійно вимикається світло, є перебої з водою, у туалетах не працює злив», - додала вона. Також, пасажири скаржаться на відсутність уваги з боку співробітників аеропорту. «Протягом тривалого часу пасажирам не було надано гарячого харчування, а зі слів представників авіакомпаній, які спілкувалися з пасажирами в аеропорту, на жодну компенсацію розраховувати не доводиться», - сказала співрозмовниця агентства. У даний час пасажири озлоблені настільки, що до представників авіакомпаній в зали очікування вийшли співробітники служби охорони аеропорту. Окрім того, в аеропорту виникли проблеми з видачею багажу. Багаж з усіх рейсів покидали в загальний транспортер, утворилася повна плутанина. У даний час знайти свій багаж неможливо. Ситуацію посилює тиснява пасажирів, охочих дістати свої валізи і сумки. Розвантаження багажу службами аеропорту як таке відсутнє, повідомляє кореспондент агентства. Водночас, є надія на зміну ситуації. За словами глави Росавіації Олександра Нерадька, аеропорт «Домодєдово» у найближчу добу зможе обслужити близько 350 рейсів на виліт. Також стало відомо, що повністю відновлено енергопостачання аеропорту. З ранку 28 грудня працюють обидві підстанції.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі