Син Герман спростовує інформацію про втрату посвідчення

Поділитися
Заступник міністра із надзвичайних ситуацій Микола Герман не втрачав службового посвідчення. Про це він сказав у середу, 25 серпня, коментуючи інформацію, що з'явилася в ЗМІ щодо втрати ним посвідчення заступника міністра.
Заступник міністра із надзвичайних ситуацій Микола Герман не втрачав службового посвідчення. Про це він сказав у середу, 25 серпня, коментуючи інформацію, що з'явилася в ЗМІ щодо втрати ним посвідчення заступника міністра.«Перед вильотом до Китаю 18 серпня з офіційною українською делегацією, яку я очолював, я запитав своїх помічників, чи не бачили вони мого посвідчення. Це було не посвідчення Кабміну, це було посвідчення МНС, виписане Нестором Шуфричем. Співробітники відповіли, що посвідчення не бачили. А коли я полетів до Китаю, співробітники без мого дозволу зробили в газеті оголошення - про всяк випадок, щоб ніхто не скористався...», - пояснив ситуацію Герман. При цьому він додав, що «це все швидко поширилося, я думаю, ви розумієте, чому». «А вчора ввечері я повернувся із Китаю, і обидва посвідчення - і виписане Нестором Івановичем (Шуфричем), і кабмінівське, знаходилися на місці. Обидва посвідчення у мене», - підкреслив Герман. Він нарік на «трохи неправильну поведінку своїх співробітників», а також на те, що «ситуація трохи роздута журналістами». В оголошенні, розміщеному в урядовій газеті «Урядовий кур'єр», повідомлялося про втрату посвідчення заступника міністра з надзвичайних ситуацій Герман. Нагадаємо, Герман був призначений заступником голови МНС у середині березня. Тоді він носив прізвище Коровіцин, пізніше змінив його на теперішнє. Вже у квітні відповідним розпорядженням Кабінету міністрів йому було присвоєно п'ятий ранг держслужбовця.

За матеріалами «ОстроВ»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі