Шушкевич: У президенти Білорусі я не піду

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Про намір не балотуватися на посаду президента Білорусії на майбутніх президентських виборах заявив в інтерв'ю «Дзеркалу тижня» колишній голова Верховної Ради Білорусі, лідер білоруської соціал-демократичної «Грамади» Станіслав Шушкевич.
Про намір не балотуватися на посаду президента Білорусії на майбутніх президентських виборах заявив в інтерв'ю «Дзеркалу тижня» колишній голова Верховної Ради Білорусі, лідер білоруської соціал-демократичної «Грамади» Станіслав Шушкевич. «Я не збираюся висувати свою кандидатуру, у нас достатньо молодих людей, які освічені... Вважаю, що найбільш гідним кандидатом у нас є Андрій Санніков. Ця людина, яка має досвід роботи. Професіонал, дипломат. Знає мови. Дуже гідна людина - Некляєв. Але він не має належного політичного досвіду і я боюся, що він може виявитися під впливом наших внутрішніх не дуже позитивних політиків. Думаю, що на таких кандидатів треба робити ставку», - заявив лідер «Грамади». При цьому він різко висловився про діяльність голови білоруського руху «За свободу» Олександра Мілінкевича. «Мілінкевич дискредитував себе неналежним чином. Я був його палким прихильником. Був серед тих хто його висував, обирав. Але потім він забув, що треба працювати з Білоруссю і почав гастролювати по Європі», - констатував Шушкевич. Він також прокоментував показаний 4 липня російським телеканалом НТВ фільм під назвою «Хрещений батько», у якому президент Білорусі Олександр Лукашенко звинувачується у зникненні місцевих опозиціонерів, а також небажанні співпрацювати із Росією. «Російські політики мені сказали, що фільм показали для того, щоб показати Лукашенку: будеш дурити, то ми тебе так інформаційно обкладемо, що тобі нікуди буде подітися. Це - тестовий сигнал», - повідомив Шушкевич. Детальніше читайте у статті Володимира Кравченка у свіжому номері «ДТ».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі