СБУ збільшує площу центрального управління

Поділитися
На корпусі центрального управління СБУ за адресою вул.Малопідвальна, 16 здійснюється надбудова ще одного поверху. Новий поверх СБУ повністю скляний, із металопластикових склопакетів.

На корпусі центрального управління СБУ за адресою вул.Малопідвальна, 16 здійснюється надбудова ще одного поверху. Новий поверх СБУ  повністю скляний, із металопластикових склопакетів.

Прес-секретар спецслужби Марина Остапенко повідомила "Українській правді", що в СБУ "відбувається ремонт даху з надбудовою технічного поверху". "Там дах протікав так, що сидіти було неможливо", - розповіла Остапенко.

У той же час Валентин Наливайченко, який очолював СБУ до березня 2010 року, розповів, що під час свого керівництва спецслужбою нічого не чув про протікання даху у корпусі на Малопідвальній.

"При мені не було ніяких планів надбудови. Я знаю, що ми лише планували зробити більш зручним центральний вхід до цього корпусу", - сказав він.

Коли "Українська правда" повторно зв'язалася з Остапенко, вона повідомила, що протікання розпочалися після того, як Наливайченко пішов з посади голови СБУ.

Остапенко також не змогла сказати, які служби будуть займати "технічний поверх" СБУ і скільки було витрачено на нову надбудову.

За матеріалами "Украинской правды"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі