СБУ порушила справу за фактом розтрати у "Київрекламі"

Поділитися
Управління Служби безпеки України в Києві порушило кримінальну справу за фактом розтрати комунальним підприємством "Київреклама" 46 мільйонів гривень.
Управління Служби безпеки України в Києві порушило кримінальну справу за фактом розтрати комунальним підприємством "Київреклама" 46 мільйонів гривень.Про це у середу повідомила прес-служба управління СБУ в Києві. Нагадаємо, раніше прокуратура Києва повідомляла, що комунальне підприємство "Київреклама", порушуючи вимоги Бюджетного кодексу і розпорядження Київської міськдержадміністрації, протягом останніх років не в повному обсязі сплачувало кошти до бюджету за надання послуг, внаслідок чого спеціальний фонд бюджету столиці недоотримав 27 мільйонів гривень. Нагадаємо, раніше співробітники київського управління Служби безпеки України розкрили схему розтрати бюджетних коштів працівниками одного з державних підприємств, яке займається археологічними дослідженнями земельних ділянок, призначених під забудову. Як повідомили у прес-службі УСБУ в Києві, встановлено, що службові особи державного підприємства уклали кілька договорів з низкою фірм на проведення робіт із розчищення будівельних ділянок у Києві на суму майже 1,6 мільйона гривень. Однак роботи виконані не були, а деякі підприємства взагалі виявилися банкрутами. Як наслідок, державне підприємство понесло збитки.

За матеріалами Інтерфакс-Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі