Російська міліція не знала про підготовлюваний теракт

Поділитися
Правоохоронні органи не знали про підготовлюваний теракт, повідомив начальник управління інформацією і громадських зв'язків столичної міліції Віктор Бірюков.
"Офіційно заявляємо, що ніякої інформації про підготовлюваний теракт московська міліція не мала в своєму розпорядженні", - сказав Бірюков.
Таким чином у ГУВС відреагували на повідомлення деяких ЗМІ про те, що правоохоронні органи мали інформацію про підготовлюваний теракт.
Нагадаємо, вибух прогримів у зоні прильотів міжнародних рейсів аеропорту "Домодєдово" о 15:32 за київським часом.
Правоохоронні органи вважають, що до теракту в аеропорту "Домодєдово" причетні бойовики, що діють на Північному Кавказі. Знайдені останки, ймовірно, належали смертнику. Це чоловік арабської зовнішності 30-35 років.
Крім того, в розшук оголошено трьох чоловіків, які, ймовірно, можуть бути причетні до теракту. За фактом вибуху порушено кримінальну справу за статтями "терористичний акт", "вбивство" і "незаконний обіг зброї".
За інформацією агентства "Інтерфакс", теракт у "Домодєдово" вдалося вчинити з другого разу, перша спроба не вдалася через випадковий самопідрив смертниці - уродженки Чечні.
Слідчі, які працюють на місці вибуху в "Домодєдово", вилучили документацію служби безпеки аеропорту. Слідство зацікавилося діями співробітників служби безпеки, яким не вдалося запобігти теракту.
За останніми даними міністерства охорони здоров'я, жертвами теракту стали 35 людей, постраждало 168 осіб, з них 86 госпіталізовані.
За матеріалами: Лента.ру
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі