Реалізовано мрію ще одного автомобіліста!

Поділитися
5 вересня стартував другий етап спільного конкурсу сайту для мандрівників AutoTravel і Subaru Дорогами України. Він триватиме з 5 по 25 вересня включно.

З 16 серпня по 4 вересня всі зареєстровані користувачі сайту аutotravel.org.ua додавали маршрути, за якими вже було здійснено поїздку Україною.

У результаті першого етапу переміг маршрут «Напрямок ПІВНІЧ:)», який набрав у сумі найбільшу кількість голосів у соціальних мережах, а його автор - Станіслав Іващенко - отримав фотоапарат Nikon D3100 і сюрприз від страхового партнера СК "Наста".

Не втратіть свій шанс! Беріть участь у другому етапі конкурсу - просто додайте бажаний маршрут Україною і наберіть найбільше голосів у соціальних мережах.

І може саме Вашу автомобільну мрію реалізує Subaru - подбає про все необхідне для дводенної подорожі разом із друзями або родиною.

Переможець отримає у своє розпорядження на два дні автомобіль Subaru Forester, бензин для дводенної подорожі і засоби для проживання та харчування на весь вікенд, і сюрприз від страхового партнера СК "Наста"!

Взяти участь!

Додавайте маршрути! Збирайте друзів! Реалізуйте мрії!

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі