МЗС: Українські громадяни в Тунісі не постраждали

Поділитися
© ZN.UA
За інформацією Міністерства закордонних справ (МЗС) України, під час масових заворушень у Тунісі українські громадяни не постраждали.

За інформацією Міністерства закордонних справ (МЗС) України, під час масових заворушень у Тунісі українські громадяни не постраждали.

«Станом на полудень суботи ніхто з українських громадян не постраждав під час масових заворушень у Тунісі», - сказав прес-секретар МЗС Олександр Дікусаров.

За його словами, посольство України в Тунісі працює в режимі забезпечення підвищеної безпеки і постійно підтримує контакти з громадянами України, які перебувають на консульському обліку в цій країні.

Як зазначив дипломат, на консульському обліку в даний час числиться 408 українських громадян.

Дікусаров повідомив, що поки за допомогою до посольства ніхто не звертався.

За інформацією посольства України в Тунісі, ситуація в країні залишається досить напруженою, введено надзвичайний стан. Диппредставництво повідомляє, що впродовж минулої доби на вулицях столиці Тунісу були зафіксовані факти мародерства, підпалів супермаркетів. Державні установи не працюють, тимчасово було закрито авіапростір.

МЗС продовжує стежити за ситуацією в Тунісі.

Народні хвилювання, викликані безробіттям, подорожчанням продуктів і корупцією, тривали в Тунісі більше місяця, забрали життя близько 70 людей і спричинили до зміни керівництва країни.


За матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі