МВС обіцяє серйозне підвищення штрафів за порушення на дорогах

Поділитися
Міністерство внутрішніх справ має намір серйозно збільшити розміри штрафних санкцій за порушення правил дорожнього руху...

Міністерство внутрішніх справ має намір серйозно збільшити розміри штрафних санкцій за порушення правил дорожнього руху. Про це у коментарі «ДТ» заявив виконуючий обов’язки міністра внутрішніх справ Михайло Корнієнко.

«Стосовно цього Gрезидент нас цілком підтримав, — повідомив Корнієнко. — Штрафи зростуть приблизно у три—п’ять разів. Звичайно, орієнтуючись на практику деяких європейських країн, за керування автомобілем у нетверезому стані можна було б запропонувати водієві заплатити і 1800 євро. Проте, якщо зважити на середні доходи, то і запропоноване нами збільшення відчутно вдарить по кишені пересічного автолюбителя».

При цьому він висловив упевненість в тому, що плановані заходи приборкають не тільки пересічних громадян, але й осіб, які зловживають своїм високим становищем. Зокрема, наголосив Корнієнко, «спецномери однозначно мають бути скасовані».

«Ми, до речі, можемо назвати масу прикладів, коли протоколи складаються і на крутих, і на чиновників», — додав в.о. голови МВС, проте на прохання назвати ці приклади відповів: «У мене на столі їх немає. Стосовно цього краще звернутися до начальника столичного ДАІ Анатолія Павловського. Якщо він знайде у собі сміливість, то назве ці прізвища».

Сам Павловський у розмові з «ДТ» не став називати приклади, натомість заявивши, що чиновники і депутати сьогодні правил взагалі не порушують.

Докладніше читайте у статті Інни Ведерникової «Держава-убивця» у свіжому номері «ДТ».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі