Мінтранс звинувачують у корупції

Поділитися
Мінтрансзв’язку в особі міністра Миколи Рудьковського звинувачують у незаконному перешкоджанні...

Мінтрансзв’язку в особі міністра Миколи Рудьковського звинувачують у незаконному перешкоджанні роботі приватної компанії «Трансінвестсервіс», що веде будівництво стратегічного для країни контейнерного терміналу на Аджаликському лимані поблизу Одеси.

Рішення призупинити будівництво контейнерного терміналу, на яке «ТІС» зібрав усі дозволи, провів необхідні узгодження та експертизи, прийняв після призначення на посаду міністра транспорту й зв'язку Микола Рудьковський.

Це рішення експерти пов'язують із тим, що термінал освоюється саме приватною фірмою, що унеможливлює для держави контроль над процесом і отримання відповідної вигоди.

На думку юриста Олега Кутателадзе, який співпрацює з «ТІС», Мінтранс створює приватній компанії всі умови для того, щоб зірвати контракт, призвести до непосильних збитків та вигнати її з лиману. «А тут за горою, як сірий вовк із казки, уже стоїть своя людина», — додає Кутателадзе, наголошуючи, що юридичною мовою «це все називається корупцією».

Юрист також відзначає, що будівництво контейнерного терміналу має загальнонаціональне значення, оскільки він допоможе скоротити приблизно десятирічне відставання ринку контейнерних перевезень України від світових тенденцій.

Детальніше читайте у статті Олега Кутателадзе «Прогулянки пані Ф. з мечем і отрутою по чужій землі» у свіжому номері «ДТ».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі