Медведєв запропонував діячам Рунета зустрітися зі своїми "кураторами"

Поділитися
Президент Росії Дмитро Медведєв запропонував діячам Рунета зустрітися з фахівцями та керівництвом управління "К"- підрозділу МВС РФ, яке відповідає за інформаційну безпеку. Зокрема, воно займається правопорушеннями в інтернеті.

Про це Д. Медведєв повідомив на круглому столі з представниками російського сегмента мережі.

Медведєв виступив з такою пропозицією в ході обговорення нещодавніх хакерських атак на Livejournal. Президент додав, що "рунетчикам" варто підготувати свої пропозиції, щоб обговорити з фахівцями можливі правові напрацювання в цій галузі.
Також на зустрічі обговорювалося питання дотримання авторських прав в інтернеті. Дмитро Медведєв заявив, що вважає покарання у вигляді позбавлення волі
занадто суворим за злочини в сфері авторського права.
Глава держави підкреслив, що навіть якщо кримінальні злочини проти інтелектуальної власності будуть каратися штрафом, перспектива отримати судимість стане додатковим стимулом "спочатку подумати" для потенційних порушників закону.
На круглому столі, що пройшов 29 квітня, були присутні представники інформагентств РІА Новини та "Інтерфакс", інтернет-видань "Лента.ру" і
"Газета.ру", онлайн-версії газети "Коммерсант '", порталу Lifenews.ru, блогохостингу LiveJournal, а також соціальної мережі "Однокласники".
Як повідомлялося, раніше Д. Медведєв заявляв, що Росія ніколи не практикувала цензурування інтернету і не буде робити цього й надалі.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі