Лімітована версія Grand Vitara New Vision вже в Україні

Поділитися
У сімействі повнопривідних позашляховиків SUZUKI, що володіють унікальними технічними характеристиками, з'явилася лімітована версія Grand Vitara new Vision з новим рівнем комфорту і стилістично доопрацьованій за рахунок аксесуарів зовнішністю.

У лімітованій версії GRAND VITARA тепер оснащується передньою захисною дугою "Off-road", захисними накладками "CityPack", камерою заднього вигляду і мультимедійною системою Fantom із сенсорним екраном.

Мультимедійна система Fantom крім Bluetooth, жорсткого диска 1Гб (CD-changer), USB, CD з МР3 з антеною і 4 або 7 динаміками, також включає TV/DVD-програвач та GPS-навігацію (Navitel). За бажання до Fantom можливо підключити систему контролю тиску в шинах тощо.

У результаті SUZUKI Grand Vitara new Vision окрім унікальної системи повного приводу і конструкції кузова забезпечує новий рівень комфорту і зовнішню стилістику.

Цей автомобіль створено для того, щоб споживач міг не залежати від ситуації. Grand Vitara New Vision не тільки надійна і технологічна, а й оснащена сучасними системами.


// www.suzuki.ua

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі