КМДА має намір заборонити стихійну торгівлю у підземних переходах метро

Поділитися
Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов має намір очистити підземні переходи метро від стихійної торгівлі.

Про це він заявив сьогодні під час розширеної апаратної наради КМДА.

О.Попов повідомив, що почастішали звернення громадян з приводу того, що підземні переходи метро і сам метрополітен перевантажено об'єктами торгівлі.

Голова КМДА доручив начальнику головного управління КМДА з питань надзвичайних ситуацій Віталію Пшеничному до завтрашнього вечора підготувати розпорядження, яким буде створено спеціальну комісію для розгляду цього питання

«Давайте з точки зору профілактики надзвичайних ситуацій розглянемо це питання, пройдемося по нашим станціям, подивимося, що там є, і ліквідуємо ті об'єкти, які заважають людям», - підкреслив він.

О.Попов підкреслив, що його категорична позиція полягає в тому, що у метро не може бути об'єктів торгівлі, які загрожують громадянам при вході і виході з підземки.

Він додав, що естетичний вигляд самого метро повинен бути на рівні, і якщо залишати якусь торгівлю, то її має бути належним чином архітектурно оформлено.

За матеріалами ЛІГАБізнесІнформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі