Кличко про Євро-2012: У нас є всі шанси зганьбитися

Поділитися
«Щоб не зганьбитися на Євро-2012, для початку непогано б вирішити кризу влади в країні», — заявив Віталій Кличко в інтерв'ю «ДТ», коментуючи підготовку до чемпіонату Європи з футболу в Україні.

«Щоб не зганьбитися на Євро-2012, для початку непогано б розрулити кризу влади в країні», — заявив в інтерв'ю «ДТ» Віталій Кличко, член урядового оргкомітету з підготовки й проведення чемпіонату Європи з футболу в Україні.

«Основні навантаження в організації чемпіонату лягають саме на Україну, — відзначив він. — Нам необхідно будувати стадіони, дороги, транспортні розв'язки».

При цьому столичну землю, розпродану за безцінь або роздану на десятки років уперед, доведеться викуповувати за кошти міського бюджету вже за ринковою ціною у бізнесменів, які, за його словами, «доб'ються ринкової правди через будь-який кишеньковий суд».

«Такою є політика влади, котра не бажає подивитися хоча б на день, на рік уперед. Не здатної забезпечити столицю комплексним планом розвитку, де були б усі ці речі, включаючи забудову, передбачені, — підкреслив він. — Тільки чи буде це, знову ж таки, цікаво нашим великим політикам, які не звертають уваги на проблеми головного мегаполіса країни?..»

«Загалом, за такого темпу підготовки до Євро-2012 у нас є всі шанси зганьбитися», — застеріг Віталій Кличко, повідомивши, що очолюваний прем’єр-міністром оргкомітет ще навіть не збирався у повному складі.

Докладніше читайте в інтерв'ю Інни Ведернікової з Віталієм Кличко у свіжому номері «ДТ».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі