Форма «від Юдашкіна» для російських військових обійдеться у 25 мільярдів рублів

Поділитися
Понад 25 мільярдів рублів буде виділено на нову форму для російської армії. Кошти будуть виділені з федерального бюджету протягом трьох років.
Понад 25 мільярдів рублів буде виділено на нову форму для російської армії. Кошти будуть виділені з федерального бюджету протягом трьох років.Як повідомляє «Свободная пресса», за словами голови комітету Ради федерації з оборони та безпеки Віктора Озерова, на 2011 рік виділено 12,234 мільярда рублів, 2012 рік - 12,232 мільярда рублів, на 2013 рік - 13,230 мільярда рублів. Нову форму одягу пошиють для військовослужбовців армії і флоту, в тому числі для солдатів строкової служби, та курсантів військових навчальних закладів. Рішення про створення нової форми для російських військових було прийнято керівництвом Міноборони у 2007 році. В її розробці брали участь понад 40 організацій та провідні російські модельєри, включаючи Валентина Юдашкіна.

За матеріалами Правды.ру, Росбалта

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі