ДОРОГІ ЖІНКИ! ЛЮБІ МОЇ КИЯНКИ!

Поділитися
Парки та сквери нашого міста ще густо вкриті снігом, але в душі кожного з нас ніжною чистотою пролісків уже розквітає весна...

Парки та сквери нашого міста ще густо вкриті снігом, але в душі кожного з нас ніжною чистотою пролісків уже розквітає весна. Незважаючи на будь-які примхи природи, таке відчуття переповнює нас щоразу, коли настає 8 березня — свято, якого всі чоловіки чекають, аби ще і ще раз освідчитися в глибокій повазі і щирій любові до вас, наші чарівні, неповторні, найкращі в світі матері і сестри, дружини, донечки і внучки.

Повірте, що найвишуканіші, найбільш добрі й ласкаві слова не можуть передати повноту наших почуттів. Вони будуть лише крихіткою великої вдячності за те, що ви зробили і робите для нас, чоловіків. Бо саме ви є уособленням першооснови буття, ви — Берегині роду людського, ви плекаєте в собі і віддаєте ближнім усе найкраще, чим наділив людину Всевишній: тепло сердець і душевну ніжність, природну щирість і житейську мудрість, беззастережну самовідданість і вірну любов.

Знаю, як нелегко багатьом із вас сьогодні живеться. Тому ще більше захоплююся вашою дивовижною здатністю в круговерті щоденних клопотів і проблем поєднувати працю з вихованням дітей, домашні турботи — з громадською діяльністю, давати раду всім, хто потребує вашої уваги та опіки, і водночас зберігати даровану вам Богом незрівнянну привабливість.

Природа наділила вас невичерпною енергією, і ви дедалі активніше заявляєте про себе в політиці, бізнесі, управлінській сфері. У столиці без вашої участі неможливо уявити такі галузі, як освіта, охорона здоров’я, торгівля, культура, легка і харчова промисловість.

Ми пишаємося тим, що більшість із вас має вищу освіту, як і тим, що Київ може сміливо претендувати на статус світової столиці найчарівніших і найграціозніших красунь. Тож хай ніколи не в’яне ваша врода, хай невичерпною буде пречиста криниця вашої долі, а ми, чоловіки, робитимемо все можливе, щоб життя ваше день у день ставало кращим, щоб процвітало наше чудове місто над Дніпром, а всі ми разом з вірою і доброю надією дивилися в завтрашній день.

Дорогі киянки! Прийміть мої щиросердні вітання з Міжнародним днем прав жінок і миру — 8-го березня! Бажаю, щоб вас завжди супроводжували в житті любов і повага, сімейна злагода і достаток, здоров’я і щастя рідних вам людей. Нехай буденність ніколи не пригасить високого польоту ваших сміливих мрій, а чоловіки хай прихиляють для вас небо і встеляють ваші шляхи квітами та зорями. З роси Вам і води!

З любов’ю і повагою

Київський міський голова
Олександр Омельченко

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі