Число жертв тисняви на фестивалі в Дуйсбурзі продовжує рости

Поділитися
Кількість загиблих у результаті тисняви на музичному фестивалі в німецькому Дуйсбурзі збільшилася до 21 людини. Увечері в середу, 28 липня, у лікарні померла ще одна постраждала під час інциденту.
Кількість загиблих у результаті тисняви на музичному фестивалі в німецькому Дуйсбурзі збільшилася до 21 людини. Увечері в середу, 28 липня, у лікарні померла ще одна постраждала під час інциденту. Окрім того, в лікарнях залишаються близько 40 із більш ніж 500 постраждалих під час тисняви. Нагадаємо, трагедія на «Параді кохання» сталася увечері в суботу, 24 липня. Очевидці звинувачують у тому, що трапилося організаторів фестивалю. За їхніми словами, територія, де було заплановано проведення параду, була занадто малаою. При цьому організаторів «Параду кохання» попереджали про значний наплив людей, але ці попередження було проігноровано. Мер Дуйсбурга Адольф Зауерланд закликав до проведення повномасштабного розслідування того, що трапилося. З аналогічною заявою виступила і канцлер Німеччини Ангела Меркель. «Парад кохання» вперше був проведений у 1989 році як мирна демонстрація під девізом «Мир, радість, тістечка!» і з часом переріс у масштабний музичний фестиваль. Після трагедії організатори «Параду кохання» оголосили, що фестиваль більше проводитися не буде. У суботу, 31 липня, у церкві святого Сальватора у Дуйсбурзі відбудеться екуменічне траурне богослужіння в пам'ять жертв трагедії. На ньому будуть присутні канцлер ФРН Ангела Меркель, президент Крістіан Вульф й інші політики.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі