2018-й — вирішальний рік, щоб не допустити корупційного реваншу — Садовий

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Ключове завдання на 2018 р. - об'єднати всі здорові сили в країні і знову дати людям почуття довіри один до одного.

Держава будується, насамперед, на довірі громадян до державних установ і на взаємній довірі один до одного. Це фундаментальний принцип успішних країн. У нас була унікальна ситуація після Революції гідності, коли мільйони українців відчули, що це саме їхня країна, що вони її створюють, що вони її захищають від агресора. Багато державних установ, зокрема поліція і армія, отримали небувалий кредит довіри. На жаль, ті, хто отримав владу, не скористалися цією ситуацією, щоб модернізувати країну і увійти в історію. Гроші, кругова порука і дріб'язкове бажання все контролювати виявилися важливішими. Так що вони вирішили повернути ситуацію в дореволюційний стан. 2018-й - вирішальний рік, щоб цього не допустити. Якщо ми не зупинимо корупційний реванш у наступному році, то вибори в 2019-му стануть формальністю.

Про це в опитуванні DT.UA заявив Андрій Садовий, мер Львова. На його думку, всіх незгодних до того часу нейтралізують, а контрольовані медіа і зубожіння населення стануть ідеальним грунтом для маніпуляцій і фальсифікацій.

"Ключове завдання на 2018 р. - об'єднати всі здорові сили в країні і знову дати людям почуття довіри один до одного. Знаю, що це можливо, адже це чудове відчуття, і підсвідомо всі ми хочемо мати поруч плече друга і побратима. Геть зневіру і апатію! Життя одне, і його потрібно прожити заради великих мрій. Побудувати країну - унікальна можливість, що випадає обраним поколінням. Чим не мрія, заради якої варто боротися!" - закликав Садовий.

На запитання "Що обіцяє нам 2018-й? Яке головне завдання належить вирішити в найближчі 12 місяців? Якого дива ми чекаємо від Року собаки?" відомі українські діячі відповіли в проекті "З миру по диву..." у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі