2014 рік може стати найтеплішим в історії

Поділитися
На планеті стає все тепліше
Глобальне потепління триває. У 21 столітті температура повітря на Землі підвищилась.

2014 рік може стати найтеплішим за всю історію метеорологічних спостережень, заявили представники Всесвітньої метеорологічної організації в ході конференції щодо зміни клімату, яка відбулася в Лімі.

За даними організації, у січні-жовтні цього року температура повітря на планеті була на 0,57 градуса за Цельсієм вище середніх показників для цього періоду. Те ж саме було зафіксовано в 2010 році, який також вважається одним з теплих.

Генеральний секретар організації Мішель Жарро заявив, що 14 з 15 теплих років були зареєстровані метеорологами в 21 столітті. За його словами, процес глобального потепління безперервно триває.

За даними відомства, в цьому році підвищення температури води в океанах стало причиною дощів, повеней і посухи по всьому світу.

За прогнозами Гідрометцентру Великої Британії, в окремих частинах країни 2015 рік може стати найтеплішим за всю історію спостережень, які ведуться в 1659 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі